Samenwerken

Mensenwerk maakt het verschil

In een dienstverlenende economie is mensenwerk ontzettend belangrijk. Sinds de economische crisis uitbrak, is het nog relevanter: de bonussen van bankiers, hoe overheden het beste kunnen bezuinigen, waaraan we ons nationale budget besteden (zorg, overheid, onderwijs, kunst en cultuur, innovatie?): dat zijn allemaal kwesties van bedrijfscultuur!

Wat je belangrijk vindt, waarvoor de groep uiteindelijk kiest en hoe je dat uitvoert: dat is organisatiecultuur. Samenwerken, beënvloeden, veranderen, communiceren en bewuste keuzes maken is belangrijker dan ooit. En dan alle ontwikkelingen rondom het 'nieuwe werken': anders werken, anders leidinggeven, balans en vitaliteit bewaken terwijl de informatie steeds sneller langs je heen tweet en sms-t. Altijd en overal!

Samenwerken, Beïnvloeden en Veranderen is een vierdaagse training die start op 29 maart. Gebaseerd op denkstijlen leer je je eigen stijl herkennen en die anderen. Hiermee kun je actie ondernemen en samenwerking verbeteren en resultaten behalen.
Deze training is nu ook te volgen als online videotraining! In 14 video's leer je er alles over, aangevuld met twee oefendagen.
Niet voor niets worden deze denkstijlen in Amerika verkocht als: strategieën voor succes!

Leren werken met het snelle Organizational Culture Assessment Instrument is een eendaagse workshop op 15 maart, waarna je zelf een cultuurmeting kunt inzetten en begeleiden.

Ons motto voor 2011: doorgaan met het ontwikkelen van werkcultuur, werkers en wereld!